Dubrovnik festiwine gala 2016


Donatorski gourmet spektakl Dubrovnik Festiwine Gala iz godine u godinu oduševljava zaljubljenike u finu hrano i vrhunska vina. Cjelokupni prihod raskošne Dubrovnik FestiWine Gala večere namijenjen je usavršavanju i daljnoj edukacijii mladih talenata u sljubljivanju vina i hrane.

Saznaj više

GALA VEČERA 2016


28. travnja 2016. godine, u hotelu Dubrovnik Palace s početkom u 20.00 sati, održana je FestiWine Gala, donatorska gourmet večera s plemenitim ciljem, daljnoj izobrazbi i edukaciji mladih kulinarskih talenata Dubrovačko – neretvanske županije.
U prekrasnom ambijentu hotela Dubrovnik Palace, Dubrovčani i gosti uživali su u vinskim iznenađenjima vinogorja Komarna, a koja su služila kao inspiracija jednom od najuglednijih hrvatskih chefova iz restorana Draga di Lovrana, Zdravku Tomšiću, i  chefu domaćinu iz Jadranskih luksuznih hotela, Petru Obadu.  Fantastična vina s juga Hrvatske predstavio je Aleksandar Noršić, sommmelier i član upravnog odbora United States Sommelier Association, uz pratnju gastro novinarke, Sanje Krmpotić, koja nam je uzbudljive slijedove kulinarskih zvijezda. Radovan Marčić, član žirija MasterChef Hrvatska, poznati redatelj i maritimni pisac,  zaokružio je ovo vinsko gastro putovanje.

Chefovima su asistirali mlade kulinarske nade, Vino Cvitanović i Luka Matić, pobjednici prošlogodišnjeg FestiiWine Challangea, koji su proveli mjesec dana na edukaciji i usavšravanju u restoran Pri Lozjet – Dvorac Zemono u Sloveniji.

Sponzori


ACI logo 2
airport
alh
gradDubrovnik logo01
dnž logo
tz dubrovnik
htz
dubrovnik riviera
ILLYRIAN LAND FUNDS
PBZ
Sunset beach dubrovnik
Hrvatski Telekom
roemerquelle
du tv
guliver
hgklogo
botanist gin
schweppes logo
skadenca logo
Putnikovic logo
 

Kontakt


Adresa

Vukovarska 26,
20000 Dubrovnik,
Hrvatska

Telefon/Fax

+385 20 448 180
+385 20 358 008