Dubrovnik festiwine gala 2018


Donatorski gourmet spektakl Dubrovnik Festiwine Gala iz godine u godinu oduševljava zaljubljenike u finu hrano i vrhunska vina. Cjelokupni prihod raskošne večere namijenjen je usavršavanju i daljnoj edukacijii mladih talenata u sljubljivanju hrane i vina.

Saznaj više

GALA VEČERA 2018


Vrhunska hrana i birana vina oduvijek su činili odličnu kombinaciju, a Dubrovnik FestiWine odlučio je ovo iskustvo prenijeti na novu razinu. Uvjerili su se u to svi koji su 19. travnja 2018. godine u hotelu Excelsior sudjelovali na tradicionalnoj Dubrovnik FestiWine Gala večeri, vinsko -  gastronomskom događaju s plemenitim ciljem, namijenjen stipendiranju i daljnjoj edukaciji mladih kuhara i sommeliera u nastajanju.


Svoje kulinarsko iskustvo i vještine predstavili su iskusni slovenski chef Igor Jagodic i domaći renomirani chef Jadranskih luksuznih hotela, Petar Obad, koji su zajedničkim snagama odgovorili na izazov FestiWinea i kreirali jedinstven meni na bazi pobjedničkih vina prošlogodišnjeg festivala. Sedam vina dobilo je sedam gurmanskih kreacija koja su osvojila uzvanike već kod prvog zalogaja i ostavili ih bez teksta. Chefovima su se pridružili prošlogodišnji stipendisti, pobjednici natjecanja Dubrovnik FestiWine Challenge 2017, mlada chefica Kristina Curić i konobar Ivo Kmetović koji su pokazali zavidne vještine i dokazali da dubrovačka gastro scena nema brige za svoju budućnost. Cjelokupan prihod i ovogodišnje Dubrovnik FestiWine Gala večere bit će uložen u školovanje i edukaciju mladih nada Dubrovačko - neretvanske županije u okviru natječaja FestiWine Challenge, a koji je nedavno zaključen.

Sponzori


ACI logo 2
airport
alh
gradDubrovnik logo01
dnž logo
tz dubrovnik
htz
dubrovnik riviera
ILLYRIAN LAND FUNDS
PBZ
Sunset beach dubrovnik
Hrvatski Telekom
roemerquelle
du tv
guliver
hgklogo
botanist gin
schweppes logo
skadenca logo
Putnikovic logo
 

Kontakt


Adresa

Vukovarska 26,
20000 Dubrovnik,
Hrvatska

Telefon/Fax

+385 20 448 180
+385 20 358 008