Organizator


Produkciju festivala Dubrovnik FestiWine od samog početka i idejnog koncepta, pa do realizacije potpisuje agencija Dubrovnik PartneR, uz sponzorstvo i podršku Dubrovačko - neretvanske županije i župana Nikole Dobroslavića. Pod mentorstvom Tilde Bogdanović, direktorice, agencija Dubrovnik PartneR kroz godine rada postala je vodeća u području organizacije posebnih događanja i PR-a. Od brojnih osmišljenih i provedenih projekata, svakako je važno naglasiti festivale Aklapela i Julian Rachlin and Friends, Faberge izložbu, te druge brojne konferencije i incentive za cjenjene inozemne i nacionalne klijente i partnere.

Dubrovnik partner

PRIDRUŽITE NAM SE ILI POSTANITE POSLOVNI PARTNER


Ukoliko želite ostvariti dodatni promidžbeni učinak sudjelovanjem na Dubrovnik FestiWineu to možete postići:

Zakupom reklamnog prostora u promidžbenim materijalima festivala.
Sudjelovanjem svojim vinima na završnoj večeri.
Sudjelovanjem svojim vinima na vinskim i gourmet radionicama na Dubrovnik FestiWineu koje su posebno učinkoviti alati promocije vina i stvaranja vinskog branda.
Sudjelovanjem svojim vinima na gala večeri koja nosi najveći medijski publicitet.Vinari zainteresirani za promociju na gala večeri trebaju ponuditi svoja vina organizatoru na: festiwine@dubrovnikpr.com, a organizator odabire vina za gala večeru prema prvenstvu prijave vinara. Za gala večeru nudi se 7 vrhunskih vina na temelju čijih svojstava ugledni chefovi kreiraju menu od 7 sljedova. Za gala večeru potrebno je da vinar ili grupa vinara donira po 15 boca po svakoj vinskoj etiketi koja ulazi u menu gala večere.

Javite nam se s Vašim željama i/ili prijedlozima kako bi mogli dogovoriti najbolji način dodatne promidžbe Vaših vina.

 Sponzori


ACI logo 2
airport
alh
gradDubrovnik logo01
guliver
hgklogo
hoteli maestral logo 260

Kontakt


Adresa

Vukovarska 26,
20000 Dubrovnik,
Hrvatska

Telefon/Fax

+385 20 448 180
+385 20 358 008