OBAVIJEST ZA JAVNOST:

Odgađa se 7. vinski festival DUBROVNIK FESTIWINE

Poštovani vinari, ugostitelji, sponzori, suradnici i prijatelji festivala,

iako je sedmi vinski festival „Dubrovnik FestiWine” u potpunosti spreman za najavljeni termin od 16.-22.03.2020. godine, novonastala situacija sa širenjem Coronavirusa nametnula nam je odgađanje festivala za jesenski termin.

Usprkos velikom uloženom trudu i ulaganjima u pripremu i organizaciju, odgovorno prihvaćamo preporuku Nacionalnog stožera Civilne zaštite i Dubrovačko-neretvanske županije – osnivača i nositelja festivala, te otkazujemo sve festivalske aktivnosti u ožujku.

Nadamo se da će se uvjeti stabilizirati i pružiti nam mogućnost da se 7. Dubrovnik FestiWine sa svojim cjelokupnim programom održi koncem 2020. godine.

Zahvaljujemo svim izlagačima koji su nam poklonili povjerenje, svim stručnim suradnicima, akreditiranim novinarima iz zemlje i svijeta i naravno svim sponzorima i pokroviteljima koji nas prepoznaju i potiču da rastemo i razvijamo se dalje. Sigurni smo da u potpunosti razumijete i podržavate ovaj ni najmanje željen, ali u ovim okolnostima jedini mogući i odgovoran čin.

O svim novostima oko novog termina 7. Dubrovnik FestiWinea ćemo vas pravovremeno obavijestiti i nadoknaditi sve planirane festivalske aktivnosti, kako izlagačima, tako i štovateljima i ljubiteljima vina.


Sponzori


ACI logo 2
airport
alh
gradDubrovnik logo01
dnž logo
tz dubrovnik
htz
dubrovnik riviera
ILLYRIAN LAND FUNDS
PBZ
Sunset beach dubrovnik
Hrvatski Telekom
roemerquelle
du tv
guliver
hgklogo
botanist gin
schweppes logo
skadenca logo
Putnikovic logo
 

Kontakt


Adresa

Vukovarska 26,
20000 Dubrovnik,
Hrvatska

Telefon/Fax

+385 20 448 180
+385 20 358 008