Shvaćajući ozbiljnost izvanredne situacije izazvane virusom COVID–19 te imajući na umu moralnu obavezu prema zdravstvenoj zaštiti društva i zajednice, održavanje 7. vinskog festivala Dubrovnik FestiWine pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije, najavljenog za ožujak, odgođeno je za jesen 2020. godine. U nadi da će regulirana zdravstvena situacija u cijelom svijetu u skoroj budućnosti omogućiti potrebne uvjete za neometan nastavak redovnog života, najavljujemo novi termin održavanja 7. vinskog festivala Dubrovnik FestiWine, a on je od 26. do 31. listopada 2020.

S obzirom na izmijenjene festivalske datume i brojne odgođene obaveze, postoji mogućnost da će doći i do promjene najavljenih festivalskih sudionika za 2020. godinu. Molimo vas da pratite našu web stranicu na kojoj ćemo Vas pravovremeno obavještavati o svim detaljima i novostima.

Sve unaprijed kupljene ulaznice biti će važeće u novim najavljenim terminima, a prijavljene sudionike svih festivalskih aktivnosti kontaktirat ćemo u svrhu obavještavanja o novostima koje nam donose promjene. Ukoliko ste iz nekog razloga spriječeni sudjelovati u festivalskom programu u trajanju od 26. do 31. listopada 2020. godine, a već ste kupili ulaznicu za neko od najavljivanih događanja, Vaš novac bit će refundiran.

Sa svrhom umanjenja izgleda razvoja budućih zdravstvenih komplikacija, Dubrovnik FestiWine prihvaća odgovornost i obavezu organizacije i provedbe posebnih zdravstvenih i sigurnosnih protokola za vrijeme trajanja najavljenih festivalskih aktivnosti na mjestima njihovog održavanja.

Imajući na umu sigurnost zajednice u ovim teškim vremenima, pozivamo Vas sve da činite sve potrebno kako biste ostali zdravi te da pomognete onima kojima je to potrebno. Nastavljajući naš trud, rad i upornost u promociji vinske kulture i tradicije, najavljujemo program 7. vinskog festivala Dubrovnik FestiWine:

Dubrovačka vinska setemana u tjednu od 26. listopada do 01. studenog 2020.

Blind date: In love with Ston Oysters održat će se 28. listopada 2020., kako je i najavljeno u Prvom hrvatskom muzeju vina u Putnikovićima na Pelješcu.

30. listopada, 2020. godine u hotelu Dubrovnik Palace bit će upriličena donatorska svečana večera „FestiWine Gala“ na kojoj će se uz sedam prošlogodišnjih pobjedničkih vina predstaviti sedam kreativnih jela dvaju vrhunskih chefova.

Središnji događaj festivala održava se u četvrtak, 29. listopada, 2020. godine na Sunset Beachu u Uvali Lapad. Započinje profesionalnim susretom vinara s ugostiteljima, hotelijerima, vinskim trgovcima i drugim vinskim stručnjacima, a nastavlja vinskom izložbom otvorenom za javnost.


Sponzori


ACI logo 2
airport
alh
gradDubrovnik logo01
dnž logo
tz dubrovnik
htz
dubrovnik riviera
ILLYRIAN LAND FUNDS
PBZ
Sunset beach dubrovnik
Hrvatski Telekom
roemerquelle
du tv
guliver
hgklogo
botanist gin
schweppes logo
skadenca logo
Putnikovic logo
 

Kontakt


Adresa

Vukovarska 26,
20000 Dubrovnik,
Hrvatska

Telefon/Fax

+385 20 448 180
+385 20 358 008