Stipendija


Ukoliko ste ugostitelj i htjeli biste svojim mladim kuharima i konobarima pružiti novo iskustvo i posebnu stručnu edukaciju uz vrhunske chefove i sommeliere, ili ste pak mladi ambiciozni talenti željni znanja koji ispunjavaju sve preduvjete natječaja, prijavite se za stipendiju Dubrovnik FestiWinea i provedite 30 dana u jednom od uglednih restorana.

Prijavi se

UPUTE ZA STIPENDISTE


Stručno usavršavanje kandidata u trajanju od 30 dana održati će se u odabranom cijenjenom restoranu uz mentorstvo poznatog chefa i njegovog stručnog tima.
Stipendija pokriva troškove: mentorstva, resursa za rad na stručnom usavršavanju, smještaja, putne troškove kandidata i 30 dnevnica u iznosu od 5 000,00 kn neto koje će biti izravno uplaćene svakom od odabranih kandidata.

Kandidati trebaju zadovoljavati slijedeće uvjete:

  • da su državljani RH s prebivalištem na području Dubrovačko – neretvanske županije
  • da imaju završenu srednju strukovnu školu u zvanju kuhar / konobar
  • da imaju između 18 i 30 godinaŽupan Dubrovačko – neretvanske županije će imenovati Povjerenstvo koje će pregledati pristigle prijave i dokumentaciju, ocijeniti prijave i predložiti kandidate za dodjelu stipendija. Na temelju prijedloga Povjerenstva, župan Dubrovačko – neretvanske županije će donijeti odluku o odabiru kandidata za dodjelu stipendije.

Uz online prijavu, kandidati ukoliko budu odabrani, će biti dužni donijeti svu originalnu dokumentaciju na uvid. Prijaviti se može zaključno do 05. ožujka 2020. godine. Prijave s nepotpunom dokumentacijom, kao i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Rezultati će biti objavljeni na web stranicama Dubrovnik FestiWine-a i Dubrovačko – neretvanske županije.

Korištenje stipendije odobrava se jednokratno. Prava i obveze davatelja i korisnika stipendije utvrdit će se posebnim ugovorom.

Sponzori


ACI logo 2
airport
alh
gradDubrovnik logo01
dnž logo
tz dubrovnik
htz
dubrovnik riviera
ILLYRIAN LAND FUNDS
PBZ
Sunset beach dubrovnik
Hrvatski Telekom
roemerquelle
du tv
guliver
hgklogo
botanist gin
schweppes logo
skadenca logo
Putnikovic logo
 

Kontakt


Adresa

Vukovarska 26,
20000 Dubrovnik,
Hrvatska

Telefon/Fax

+385 20 448 180
+385 20 358 008