Organizator


Produkciju festivala Dubrovnik FestiWine od samog početka i idejnog koncepta, pa do realizacije potpisuje agencija Dubrovnik PartneR, uz sponzorstvo i podršku Dubrovačko - neretvanske županije i župana Nikole Dobroslavića. Pod mentorstvom Tilde Bogdanović, direktorice, agencija Dubrovnik PartneR kroz godine rada postala je vodeća u području organizacije posebnih događanja i PR-a. Od brojnih osmišljenih i provedenih projekata, svakako je važno naglasiti festivale Aklapela i Julian Rachlin and Friends, Faberge izložbu, te druge brojne konferencije i incentive za cjenjene inozemne i nacionalne klijente i partnere.

Dubrovnik partner

PRIDRUŽITE NAM SE ILI POSTANITE POSLOVNI PARTNER


Ukoliko želite ostvariti dodatni promidžbeni učinak sudjelovanjem na Dubrovnik FestiWineu to možete postići:

Zakupom reklamnog prostora u promidžbenim materijalima festivala.
Sudjelovanjem svojim vinima na vinskim i gourmet radionicama na Dubrovnik FestiWineu koje su posebno učinkoviti alati promocije vina i stvaranja vinskog branda.
Sudjelovanjem svojim vinima na gala večeri koja nosi najveći medijski publicitet.Vinari zainteresirani za promociju na gala večeri trebaju ponuditi svoja vina organizatoru na: festiwine@dubrovnikpr.com, a organizator odabire vina za gala večeru prema prvenstvu prijave vinara. Za gala večeru nudi se 7 vrhunskih vina na temelju čijih svojstava ugledni chefovi kreiraju menu od 7 sljedova. Za gala večeru potrebno je da vinar ili grupa vinara donira po 15 boca po svakoj vinskoj etiketi koja ulazi u menu gala večere.

Javite nam se s Vašim željama i/ili prijedlozima kako bi mogli dogovoriti najbolji način dodatne promidžbe Vaših vina.

 Sponzori


ACI logo 2
airport
alh
gradDubrovnik logo01
dnž logo
tz dubrovnik
htz
dubrovnik riviera
ILLYRIAN LAND FUNDS
PBZ
Sunset beach dubrovnik
Hrvatski Telekom
roemerquelle
du tv
guliver
hgklogo
botanist gin
schweppes logo
skadenca logo
Putnikovic logo
 

Kontakt


Adresa

Vukovarska 26,
20000 Dubrovnik,
Hrvatska

Telefon/Fax

+385 20 448 180
+385 20 358 008